Céges ajándékok, amelyek nem végzik a fiók mélyén

2023. november 24.

A minőségi céges ajándék egyszerre hasznos és megfizethető.

Olyan ajándékot szeretnél adni kollégáidnak, amelyek garantáltan örömet okoznak nekik, és végül nem a szekrény mélyében landolnak? Sajnos nem egyszerű feladat kiválasztani a megfelelő tárgyakat, amelyek egyszerre hasznosak, megfizethetőek, praktikusak, növelik a csapat összetartozásának érzését és még a munkáltatói márkaépítést is segítik. Szerencsére van segítség, ha elakadtál az ötletelésben! Cikkünkben adunk néhány hasznos tanácsot, hogy könnyedén teljesítsd a kihívást.

Miben segítenek a minőségi céges ajándékok?

A jó minőségű céges ajándék bizonyítottan jó hatással van a munkavállalói morál építésére, illetve a munkahelyi hangulat javítására, és azt sugallja, hogy a munkáltatónak fontos a dolgozói elégedettsége. A vállalaton belüli összetartozás fenntartása érdekében kedvelt ajándék a logózott póló, de egy diszkréten hímzett elegáns ing vagy egy mutatós, meleg pulóver is kiváló vizuális szimbólumai lehetnek a csapat egységének.

Az új alkalmazottak esetében fontosak például a belépő ajándékok, a szívélyes fogadtatás ugyanis nagyban hozzájárul a pozitív benyomás kialakulásához. A céges ruházat és a logózott írószerek, irodaszerek emlékeztetik a munkavállalókat arra, hogy a cég gondoskodik arról, hogy mindent megkapjanak a sikeres munkavégzéshez.

Kreatív és praktikus ajándékok az alkalmazottaknak

Környezetbarát cég vagytok? Akkor az újrahasznosított anyagokból készült termékek mind értékes ajándékok lehetnek a dolgozók számára. Miben érdemes még gondolkodni, ha olyan meglepivel szeretnéd meglepni a kollégákat, amelyek biztosan hasznára válnak a megajándékozottnak?

  • Egy duplafalú bögre, amely melegen tartja a kávét vagy a teát ideális választás lehet az irodai munkavégzéshez.
  • Az aromaterápiás diffúzorok, stresszlevezetők vagy fülhallgatók kényeztető és relaxáló meglepetések lehetnek.
  • A különleges dizájnnal megálmodott irodaszerek és írószerek, mint például az elegáns tollkészletek, az egyedi egérpadok vagy az extravagáns noteszek látványos ajándékok lehetnek.
  • A minőségi teaválogatások, a különleges kávék vagy a különféle figyelmességeket rejtő ajándékcsomagok is mind-mind mutatják a törődést a cég részéről.
Forrás: Reklámajándék

Reklámajándék.hu: segítünk, ha kifogytál az ötletekből

Miért a Reklámajándék.hu Kft.-t válaszd, ha promóciós termékeket szeretnél készíttetni céged népszerűsítésére vagy munkavállalóid megajándékozására?

  • Mert 1991 óta stabilan fejlődő, magyar családi vállalkozás vagyunk 1000 m2-es bemutatóteremmel és irodával, 2500 m2-es raktárral és 1500 m2-es saját emblémázóüzemmel, így hatalmas árukészletünknek köszönhetően gyors és biztos gyártást és szállítást tudunk biztosítani.
  • Mert nálunk dedikált kapcsolattartó nyújt számodra segítséget a megfelelő termék kiválasztásától kezdve az emblémázási lehetőségek megismertetésén át a minőségi termékek pontos leszállításáig, hogy garantáltan elégedett légy a végeredménnyel.

Ajánló