A bútorok összeszerelése olyan, mint a karácsonyfa beleállítása a talpba

2023. november 15.

Talán a fenti állítást senki sem fogja megcáfolni. Legalábbis senki olyan, aki már valaha próbált lapra szerelt bútort összetákolni, vagy aki kínlódott már fagyos időben a teraszon azzal, hogy egyenesen álljon a talpban a fenyőfa.

Egyik sem tűnik olyan nehéz feladatnak, ám amikor odajut az ember, akkor szembesül a ténnyel, hogy mégsem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik. Persze mondhatjuk azt is, hogy többet ésszel, mint erővel, hiszen mindkét fenti problémakörre megvan a megoldás.

Bízd másra a piszkos munkát!

Már az sem könnyű feladat, hogy a Prémium bútoráruház nappali bútorai közül kiválaszd az ideális darabot, bár azért valljuk meg, ez legalább egy izgalmas és fantáziadús feladat. Persze válogathatsz éppen az étkeződbe vagy a hálószobádba, esetleg a gyerek szobájába is bútorokat, ugyanazzal fogsz szembesülni: kiválasztani és megvenni egyszerű. Hazajuttatni és összeszerelni bonyolult.

Sokszor még a megfelelő szerszámok is hiányoznak a feladat elvégzéséhez, úgy pedig még elkeserítőbb a kudarc. Ám még ha vagy is annyira felkészült, hogy megveszel előre minden szükséges szerszámot, akkor sem lesz meg a kellő rutin, így feltehetően sokkal több időbe fog telni a feladat elvégzése.

És akkor még a sok bosszúságról, újrakezdésről, kihagyott programokról, elsuttogott vagy elordibált szitokszavakról nem is tettünk említést.

Van, aki megcsinálja helyetted!

A fent említett bútoráruház többek között olyan szolgáltatást is nyújt, amely során a szakembereik összeszerelik helyetted a megvásárolt bútort. Ezzel persze nem kis terhet vesznek le a válladról, így bár nem ingyen teszik, feltehetően te is azt fogod gondolni, hogy minden pénzt megér, hogy nem neked kell órákon keresztül sakkozni.

A konyhabútoron kívül gyakorlatilag bármilyen másik bútor összeszerelését vállalják, kiszállási díj nélkül.

Sőt, ami az igazán menő vállalás, az az, hogy elrontott vagy félbehagyott szereléseket is átvállalnak. Így aztán ha nagyobbat haraptál, mint amennyit meg tudtál rágni, akkor sincs minden veszve. A megfelelő csapat megbízásával helyrehozhatod azt, amit elrontottál.

Sőt, még szerszámokról sem kell gondoskodnod, így nem kell feleslegesen pénzt ölnöd olyan eszközök vásárlásába, amit jó eséllyel soha többet nem fogsz elővenni, vagy legfeljebb tízévente egyszer!

Szánd inkább másra az idődet!

Ha úgy érzed, van néhány felesleges órád, akkor inkább mással töltsd, semmint azzal, hogy bútort próbálsz összeszerelni – életedben először, szerszámok nélkül.

Nézz szét inkább a Prémium bútoráruház kínálatában, válogass kedvedre, döntsd el, hogy melyik helyiség lesz a következő, amit átalakítasz, átrendezel. Ezek produktív és eredményes órák lesznek, míg az összeszerelő birgád is végzi a dolgát – tökéletes win-win helyzetet teremtesz ezzel!

Ajánló

Milyen egy jó őszi férficipő?

Milyen egy jó őszi férficipő?

Az ősz különös kihívás elé állítja a lábbelit, hiszen annyira változékony ilyenkor az időjárás, hogy szívünk szerint reggel egy bélelt bakancsba...

bővebben