A legjobb csavaros és fordulatos filmek

Plot twist. Ahogy az angolok mondják. Ez az a pillanat, amikor egyszerre csak rájössz: a film eddig átvert téged. Ebben a pillanatban a teljes filmet is újra tudod akár értékelni. Ezek a csavarok és fordulatok nagyon sok filmben előfordulnak. És vannak olyan alkotások, amelyek pontosan erre a fordulatra, csavarra építik fel az egész sztorit. Vannak […]

Plot twist. Ahogy az angolok mondják. Ez az a pillanat, amikor egyszerre csak rájössz: a film eddig átvert téged. Ebben a pillanatban a teljes filmet is újra tudod akár értékelni.

Ezek a csavarok és fordulatok nagyon sok filmben előfordulnak. És vannak olyan alkotások, amelyek pontosan erre a fordulatra, csavarra építik fel az egész sztorit. Vannak olyan filmek, amiket akár 2 óráig is nézel, azt hiszed, hogy érted. Aztán egy csapásra, akár 5-10 másodperc leforgása alatt megfordul minden.

Ezekre a filmekre mondjuk azt, hogy izgalmas, csavaros, fordulatos.

A legjobb fordulatok és csavarok

Mindenki életében vannak olyan filmek, amelyek végén a homlokára csap, mert olyan fordulat vagy csavar jött, amire nem is számított. Na, ezek a fontos pontosan ezt tudják, mesteri szinten.

A sebezhetetlen

Ex Machina

Közönséges bűnözők

Hiden nyomon

A gépész

12 majom

Törés

Memento

Hatodik érzék

A tökéletes trükk

Harcosok klubja

A remény rabjai

A legjobb izgalmas filmek

Számos olyan film és alkotás van, amelyek végig a székhez szögezik a nézőt. Akár azzal, hogy folyamatosan történik bennük valami, akár azzal, hogy végig figyelni és gondolkodni kell rajtuk. Az izgalom garantált, ha ezeket a filmeket választod.

Tenet

A belső ember

Kutyaszorítóban

Holtodiglan