A 27 legjobb Netflix sorozat, amit látnod kell

Elképesztő népszerűségnek örvend manapság a Netlix és olyan új valamint régi sorozatok bukkannak fel rajta, amiket mindenképp érdemes megnézni. Most ezek közül gyűjtöttünk össze egy listát! A listából mindenki bátran kedvére válogathat. Vannak klasszikus sorozatok, vígjátékok, de még drámák is. Netflix sorozatok Jöjjön egy lista arról a 27 sorozatról, amiknek mindeképp érdemes adni egy esélyt! […]

Elképesztő népszerűségnek örvend manapság a Netlix és olyan új valamint régi sorozatok bukkannak fel rajta, amiket mindenképp érdemes megnézni. Most ezek közül gyűjtöttünk össze egy listát!

A listából mindenki bátran kedvére válogathat. Vannak klasszikus sorozatok, vígjátékok, de még drámák is.

Netflix sorozatok

Jöjjön egy lista arról a 27 sorozatról, amiknek mindeképp érdemes adni egy esélyt!

New Girl

A történet egy szokatlan tanár, Jess élete körül forog, miután elköltözött egy LA lakásba három férfi, Nick, Schmidt és Winston mellé.

Halt and Catch Fire (CTRL nélkül)

A sorozat az innovációs szenvedélyről szól. Azt járja körbe, hogy milyen érzés egy világrengető esemény küszöbén állni és harcolni a céljainkért. Magyarul sokan CTRL nélkül néven ismerik.

F is for Family

A történet az 1970-es évek USA-ban játszódik, ahol egy kertvárosi család mindennapjait követi nyomon, a családfővel a központban.

Hannibal

A Hannibal egy pszichológiai horror- és bűnügyi sorozat. A Hannibal Thomas Harris Vörös Sárkány című regényének előzménye. És a karakterek valamint bizonyos történések is ebből a regényből származnak. A két főszereplő Dr. Hannibal Lecter (pszichiáter) és Will Graham (FBI nyomozója).

The Witcher (Vaják)

A The Witcher egy 2019-es amerikai fantasy-dráma televíziós sorozat.

Queer Eye (Meleg szemmel)

Az eredeti koncepció szerint ez egy egyszerű makeover show volt. Ezen csavart egyet a Netflix.

American Crime Story

Az ACS egy valódi bűneseteket feldolgozó, antológia jellegű amerikai krimisorozat. Az első évadban OJ Simpson esetét dolgozzák fel.

Dead to Me (Halott vagy)

A és B két gyászoló nő, A beköltözik B-hez, de közben kiderül hogy A valójában megölte B férjét.

The Eddy

A sorozat egy Párizsban üzemelő jazz-bár tulajdonosáról szól, aki korábban énekesi karriert futott be. A sztori szerinet szeretné kihúzni bárját az adósságokból és közben a saját lányával is felveszi újra a kapcsolatot.

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

Joe Exotic drámájából a készült dokusorozatot.

Money Heist

Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb sorozata a Netflixen. Magyarul “A nagy pénzrablás” címen ismerik sokan.

Community (Balfékek)

Amerikai szituációs komédiasorozat. Az a sorozat, amely egy szűk réteg körében nagyon népszerű, de a széles közönség nem nagyon ismeri.

Ozark

Egy pénzügyi tanácsadó a családjával Chicagóból az Ozark-hegységbe költözik. A főnöke egy drogbáró, és 5 év alatt 500 millió dollárt kell tisztára mosnia neki.

Breaking Bad

Minden idők top10 legjobb sorozata között tartják számon a Breaking Badet. A történet az új-mexikói Albuquerque városában játszódik 2008 és 2013 között. A főszereplő Walter White, egy középiskolai kémiatanár, akinél tüdőrákot állapítanak meg.

Better Call Saul

A sorozat egy spin-offja, illetve előzménysorozata a Breaking Badnek. A főszereplője az ott jól megismert Saul.

Sex Education

The Office

Peaky Blinders (Birmingham bandái)

The Crown

The Umbrella Academy

Mindhunter

Stranger Things

Black Mirror

The Good Place

Bojack Horseman

Orange is the New Black

The Chef Show