Gyerekszandálok mese témával – érdemes választani?

2023. július 24.

gyerek szandálok

Bájosan mesés legyen, vagy inkább stílusos és komolyabb?

Sok szülő szembesül azzal a dilemmával miszerint nem tudja eldönteni, hogyan támogassa megfelelően csemetéje ízlését. Vajon hagyja, hogy a gyermeke válasszon, és ebből adódóan különleges mesefigurás szandált birtokolhasson, vagy inkább egy használhatóbb lábbelit kéne keresni, ami kevésbé gyerekes, ellenben divatos is? Jó hír, hogy manapság ezen nem kell minden esetben dilemmázni, ugyanis rajzfilmfigurás szandálok esetén a tervezők vették a lapot, és olyan modelleket is alkottak, amely egyszerre divatos, mégis tündérien bájos. Például a Mickey&Friends márka eredeti Mickey egeres szandáljai között bőven akadnak olyan lábbelik, amelyeket még egy ünnepségen is tud viselni a csemeténk. Viszont a kérdés még ilyenkor is nyitva áll, hogy vajon hagyjuk-e, hogy a csemeténk döntsön, vagy befolyásoljuk a választásban? Ha teljes mértékben a kicsire hagyjuk a döntést, akkor félő, hogy kizárólag a külcsín és a hirtelen fellángolás hatására egy olyan szandált választ, ami kényelmetlen és akár pár napon belül meg is unhatja. Viszont, ha kizárólag mi választunk számára, akkor nem fogjuk hagyni neki, hogy a saját ízlését ki tudja alakítani. Mi tehát a megoldás? Érdemes időt adni a választásnak. Szerencsére a CCC-nél például online és fizikai üzletekben is megtalálhatjuk a kínálatot. Ezért kényelmesen ki tudjuk választani a nekünk és a gyermekünknek is szimpatikus szandálokat. Egyszerűen a kedvencek közé rakjuk őket és pár napig a csemeténkkel közösen gondolkodunk rajta.

szandálok gyerekeknek

Ha kell, menjünk el a CCC üzletébe, hogy felpróbálhassa a gyermekünk a kinézett szandálokat. Viszont ne vásároljunk azonnal. Adjunk pár napot a döntésnek, és ha még pár nap múlva is ugyanazt a modellt szeretné a gyermekünk, akkor vásároljunk.

Mesés lehetőségek – avagy milyen kínálatból választhatunk?

Volt idő, amikor a mesefigurás gyerekcipők szó szerint olyan ritkák voltak, mint a fehér holló. Gyakorlatilag csak a márkaboltokban kaphattuk meg őket, ezért nagyon kivételes esetben tudtuk beszerezni a most már teljesen elérhető modelleket. Például egy Disney vagy Lego gyerek szandál korábban csak a márka webáruházaiban volt elérhető. Napjainkban már a CCC kínálatában is elképesztő stílusban és színben állnak rendelkezésre az eredeti márkák mesefigurás cipői. Ezért bőven van lehetőségünk megtalálni a tökéletes darabokat, amelyek ráadásul minőségében is olyanok, hogy a csemeténk lába számára nem lesz kényelmetlen. Ezért érdemes élni a lehetőséggel, és ha a gyermekünknek van kedvenc meséje, megkeresni a hozzá tartozó szandált. A szandál megfelelő méretének és típusának kiválasztása a mi feladatunk is lesz egyben.

gyerek szandál

Viszont ha a gyermekünk például imádja a LEGO-t, akkor mindenképp a márkától nézzünk szandált számára és abból induljunk ki.

Ajánló