A Vita Markets AI-alapú befektetési ajánlásokkal áll elő

2023. szeptember 26.

vita markets

A Vita Markets, egy Magyarországon debütált befektetési startup, bejelentette legújabb újítását: az AI-alapú befektetési ajánlásokat. Az eszköz célja, hogy a befektetést mindenki számára elérhetővé tegye. Az innovatív funkció ígéretes lehetőséget kínál arra, hogy átformálja, hogyan közelítik meg a teljesen kezdő befektetők a részvénypiacot.

Nincs többé tanácstalan kezdő befektető!

Abban mindenki egyetért, hogy az első részvényvásárlás meglehetősen nyomasztó lehet. Az új, AI-alapú ajánló funkció kiküszöböli a részvény választás bonyolultságát, egyszerűbbé, hozzáférhetőbbé és kevésbé ijesztővé téve a befektetések világát.

Pontosan mi rejlik az újítás mögött?

Egy erős adatvezérelt megközelítés, amelyet a mesterséges intelligencia táplál. A Vita Markets kifejlesztett egy algoritmust, amely elemzi az elmúlt 52 hét piaci adatait, valamint más alapvető adatokat. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jobban megértsék azokat a tényezőket, amelyek befolyásolhatják a részvények árát és egy vállalat valós értékét.

Felhasználóbarát tartalom. Mindez, könnyen érthető, egyszerű nyelvezettel ellátott lapozgatható kártyák formájában elérhető. Minden lap tartalmazza az aktuális részvény árát, egy tömör és könnyen érthető összefoglalót az erősségeiről, teljesítményéről és jövőbeli potenciáljáról, valamint egy hat hónapos árcélt. A felhasználók választhatnak, hogy azonnal vásárolnak-e részvényeket, vagy mélyebben belemennek a részletes leírásba. 

vita markets app

Minden hónapban friss befektetési ötletek. A Vita Markets AI-vezérelt előrejelzése havi rendszerességgel frissül, és a felhasználók megtalálhatják az összes korábbi előrejelzést a Vita Markets hivatalos weboldalának kijelölt szakaszában.

Teljesen ingyenes mindenki számára. A Vita Markets ezeket az értékes adatokat díjmentesen biztosítja, ellentétben a hasonló eszközöket szolgáltatókkal, melyek gyakran havi előfizetéseket kérnek, általában 30 dollártól kezdődően. Az AI-alapú ajánlásokhoz való hozzáférés még csak egy számlanyitást sem igényel a Vita Markets-nél, azonban mi jó szívvel javasoljuk, hogy ezt tegye meg, hiszen a folyamat egyszerű, és lehetővé teszi, hogy az ajánlásokat azonnal alkalmazni tudja.

Mi várható a továbbiakban

Jelenleg az eszköz kezdeti szakaszban van, ami azt jelenti, hogy az ajánlások száma korlátozott. A cég termék- és technológiai csapata aktívan kísérletezik különböző megközelítésekkel és lehetőségekkel.

Az eszköz folyamatosan fejlődik. Például tervek vannak arra, hogy kiterjesszék képességeit a múltbéli és fundamentális adatok elemzésén túl, és bevonják a jelenlegi híreket is, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy naprakészek maradjanak befektetéseikkel kapcsolatban. Ezenkívül tervek vannak a befektetői profilok beépítésére az elemzésbe, személyre szabottabb ajánlások érdekében.

Mielőtt menne, vegye észre, hogy az értékelések AI-alapúak, múltbéli és fundamentális adatokat használnak, és nem garantálják a jövőbeli eredményeket. A Vita Markets nem tud teljes mértékben garanciát vállalni ezeknek az értékeléseknek a teljes pontosságára vagy teljességére, és nem vállal felelősséget az ezekre az ajánlásokra alapuló döntésekért. Minden befektetés velejáró kockázatokkal jár. Mielőtt befektetne, értse meg a kockázatvállalási hajlandóságát, pénzügyi helyzetét és céljait.

A Vita Markets-ről

A Vita Markets egy előretekintő fintech cég, amely azáltal nyer tért a hagyományos pénzügyi piacokon, hogy felhasználóbarát felületeket, kiterjedt tudásbázist és a legmagasabb szintű ügyfél támogatást kínál.

A Vita Markets egy megbízható európai bróker. A Ciprusi Értékpapír- és Tőzsdebizottság (CySEC) által kiadott 373/19 számú CIF-licenccel működik.

Ajánló