A szabadban sportolnál? Így válassz hozzá megfelelő telefontokot!

A szabadban végzett testmozgás eddig is a legjobb lehetőségnek számított kitörni a home office-ból, most pedig egyenesen az élvezetek csúcsa, ha a megfelelő felkészültséggel látunk neki a feladatnak.

Többségünk alaposan kiismerte lakásának minden szegletét az elmúlt egy évben, Ideje kicsit tágítanunk a horizontot most, hogy végre az időjárás, illetve a vírusadatok is egyre inkább megengedik ezt. A szabadban végzett testmozgás eddig is a legjobb lehetőségnek számított kitörni a home office-ból, most pedig egyenesen az élvezetek csúcsa, ha a megfelelő felkészültséggel látunk neki a feladatnak.

Telefontok sportoláshoz
Forrás: Freepik

Kültéri vs. beltéri sportok

Kutatások igazolják, hogy a kültéri mozgás erőteljesebben emeli az energiaszintet, emellett jobban csökkenti a szorongást és a depressziót, mint a beltéri variánsok. A természet közelsége, a nyitott tér nyújtotta szabadságérzet növeli a boldogságszintünket, önbizalmunkat. A kellemes körülmények jobban inspirálnak arra, hogy a sportot rendszeresen űzzük. A friss levegő megnyugtatja az elmét és erősíti immunrendszerünket. Nem is beszélve az érzékszerveinket érő változatos hatásokról: a meleg szellő, a napfény simogató érintése, a virágok illata, a madárcsicsergés mind kisimítják a túlfeszített idegrendszert. 

Eszközök, melyekre szükséged lesz a szabadtéri sportoláskor

A megfelelő ruházat mellett érdemes magaddal vinni a telefonodat is. A szokásos funkciókon, hívásokon, üzeneteken túl hasznos társad lehet abban, hogy akár egy okosórával kombinálva mérje a teljesítményedet, mutassa az eredményeidet vagy csak egyszerűen kedvenc podcastodat, zenédet hallgasd rajta, míg gyűröd a kilométereket. 

Telefontok futáshoz
Fotó: Etuo.hu

Telefontokok futáshoz

Ha már futottál valaha a szabadban, jól tudod, milyen nyűg, amikor a kezedben szorítod a készülékedet egészen addig, míg végül elejted. Egy ütésálló tok már ilyenkor hasznodra válik, de érdemes egy szintet feljebb lépni, ha a fókuszt a testeden, és nem a telefonodon akarod tartani. Válassz magadnak egy kiváló minőségű karra rögzíthető telefontokot,  hogy praktikus megoldást találj a telefonod tárolására intenzív sportolás közben is.

A nívósabb kiegészítők nem csúszkálnak a karodon, anyaguk könnyű és légáteresztő, így nem idéznek elő izzadást vagy irritációt. Az átlátszó frontfólia lehetővé teszi, hogy a telefon alapvető funkcióit akkor is használni tudd, ha  sportolás közben zeneszámot váltanál vagy ellenőriznéd a teljesítményedet. 

Telefontokok kerékpározáshoz

Ha a futás helyett inkább a bringát választod, itt is érdemes a minőségre hajtanod. A karod helyett ezt a tokot a kormányra rögzítheted, hóban, esőben is stabil, megbízható védelmet nyújt. A jó tartót arról ismered meg, hogy dőlésszögét szabadon állíthatod, és különböző vastagságú kormányrudakhoz is igazíthatod, emellett állja a sarat, a vizet, az esést, akárcsak te. 

Telefontok kerékpározáshoz
Fotó: Etuo.hu

Szempontok telefontok vásárlásához

Megszámlálhatatlanul sok webshop áll rendelkezésedre, hogy beszerezd a neked legmegfelelőbb telefontokot. Választhatsz egy olcsóbb terméket is, de mindig érdemes ellenőrizned, hogy az adott forgalmazó elérhető-e a megadott csatornákon, hiszen egy esetleges reklamációnál el kell tudnod érni a kereskedőt e-mailben vagy telefonon. 

Ha megbízható webáruházat keresel, ahol egy profi ügyfélszolgálat áll rendelkezésedre, az Etuo.hu-t ajánljuk figyelmedbe, ahol kiváló minőségű, ellenőrzött termékek széles tárházából válogathatsz kedvedre. Gyors kiszállítás mellett 30 nap áll rendelkezésedre, hogy visszaküld a terméket, ha meggondolnád magad.